MasterChef'te şefleri hayrete düşürdü! "Elemelerde ilk kaşık alan yarışmacı olacaktın..."

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye, bu kez geçtiğimiz günlerde yayınlan bölümüyle gündeme geldi. Ünlü yarışma programında ön elemelere katılan Sezer Dirican'ın o tabağı şefleri hayrete düşürdü.

Yeni sezonuyla ekranlara gelmeye başlayan MasterChef Türkiye; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği ile yarışmacı seçmelerine devam ediyor. Verilen 5 dakikalık süre içerisinde deniz ürünleriyle bir tabak hazırlayan yarışmacı, üç jüri üyesini de şaşkına çevirdi. 

Sezer Dirican

Sezer Dirican

"İLK DEFA ELEMELERDE KAŞIK GELECEKTİ!"

Tabak tadımından sonra kaşık çıkaran Somer Sivrioğlu, o anları "Biz kaşığı 'Bu tabakta eleştirilecek hiçbir şey yok' dediğimizde atıyoruz. MasterChef tarihinde ilk defa elemelerde kaşık gelecekti. Ama maalesef sen şu an sadece görüntüsüyle yetineceksin. Çünkü pırasan çok diri. Eğer o pırasa da karidesin ve sosun gibi olsaydı, MasterChef'te elemelerde ilk kaşık alan yarışmacı olacaktın. Kocaman bir evet ama gerçekten çok yazık oldu." şeklinde anlattı. 

Sezer Dirican Somer Şef yorumu

Sezer Dirican Somer Şef yorumu

"ÇITAYI BİRAZ YÜKSEK TUTTUN"

Yarışmacının tabağını daha iyi anlatması gerektiğini söyleyen Danilo Zanna da Sezer Dirican'a evet oyu vererek söz Mehmet Şef'e bıraktı. Mehmet Şef ise Sezer Dirican'ın sunumu için "Tabakla ilgili konuşacak bir şey yok. Bu tabakla ilgili konuşulacak tek şey: Helal olsun. Çıtayı biraz yüksek tuttun, inşallah böyle devam edersin." ifadelerini kullandı. 

Sezer Dirican

Sezer Dirican

Rober Hatemo'yu görenler küçük dilini yuttu! Son hali gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Rober Hatemo'yu görenler küçük dilini yuttu! Son hali gündem oldu
TikTok hesabı kapatılınca 'Sanki namus suçu işledim' demişti!Serdar Ortaç imam olma yolunda...

İLİŞKİLİ HABER

TikTok hesabı kapatılınca 'Sanki namus suçu işledim' demişti!Serdar Ortaç imam olma yolunda...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Hayret 2 gün önce

vermeyceksen niye cikariyon kasigi