Kral Charles'ın hem bahtı hem tahtı kara! Kardeşi Prenses Anne hafıza kaybı yaşıyor

İngiltere Kralı III. Charles'ın kız kardeşi ve Kraliçe II. Elizabeth'in tek kızı Prenses Anne, evinde geçirdiği kazanın ardından beyin sarsıntısı ve ufak yaralar nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Gözlem amaçlı olarak hastanede tutulacacağı bildirilen 73 yaşındaki Prenses'in hafıza kaybı sorunu yaşadığı açıklandı.

Bir süredir hastalık haberleri nedeniyle üzerlerinde kara bulutların eksik olmadığı İngiliz Kraliyet Ailesi, kötü bir haberle yeniden gündeme geldi. Kanser tedavisi gören Kral III. Charles ve gelini Prenses Kate Middleton'ın ardından Kraliçe Elizabeth'in tek kızı ve Kral Charles'ın kardeşi Prenses Anne'in evinde geçirdiği kaza sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, 73 yaşındaki Prenses'in Gloucestershire'daki evinde hafif yaralanma ve beyin sarsıntısı geçirdiği aktarıldı. Prenses'in geçirdiği kazanın niteliğine ilişkin ayrıntı verilmezken, Prenses'in atlarıyla ilgilenirken kaza geçirdiği iddia edildi.

Saray, Bristol'deki Southmead adlı hastanede gözetim altında tutulan Prenses Anne'in resmi programlarının ertelendiğini, Japon İmparatoru onuruna verilecek akşam yemeğine katılmayacağını bildirdi ve "Kral konuyla ilgili olarak bilgilendirilmiştir ve tüm Kraliyet Ailesi ile birlikte Prenses'e en içten sevgi ve taziye mesajlarını ileterek bir an önce iyileşmesini dilemektedir." ifadelerine yer verdi.

HAFIZA KAYBI YAŞIYOR

Telegraph'ın haberine göre; Prenses, kaza sonucu beyin sarsıntısı geçirdiği ve hafif yaralanmalar geçirmesi nedeniyle hafıza kaybı yaşıyor. Geçici olduğu düşünülen "hafıza kaybı" hakkında saray sessizliğini koruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit lüks araçlarıyla tatil yolundalar!

Taylor Swift'in sahnede zor anları! Konserinde yanlışlıkla böcek yuttu

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift'in sahnede zor anları! Konserinde yanlışlıkla böcek yuttu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0