Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, Filistin'e destek veren Sinan Akçıl'ı paylaştı!

Filistin’e verdikleri destekle bilinen Gigi-Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, konserlerinde Filistin'e destek veren Sinan Akçıl'ı sosyal medya hesabından paylaştı. Akçıl o paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Filistin'de 7 Ekim'den beri devam eden insanlık dramı tüm dünyanın gündeminde. Terörist İsrail'in Gazze halkına uyguladığı insanlık dışı soykırıma tüm dünyadan tepkiler yağıyor. Dünyaca ünlü mankenler Gigi ve Bella Hadid kardeşler ile babaları Mohamed Hadid de Filistin'e verdikleri destek ile biliniyor.

Gigi ve Bella Hadid ile Mohamed Hadid

Gigi ve Bella Hadid ile Mohamed Hadid

Gigi ve Bella Hadid kardeşlerden takdir toplayan hareket: FilistinİLİŞKİLİ HABERGigi ve Bella Hadid kardeşlerden takdir toplayan hareket: Filistin'e dev bağış

HADID'İN PAYLAŞIMINA KAYITSIZ KALMADI!

"Kariyerim bitse daha Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim" diyen Bella Hadid ile Gigi Hadid kardeşlerin babası, Mohamed Hadid sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filistin'e verdiği destekle bilinen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ı paylaştı. Hadid, Şanlıurfa'da verdiği bir konserde Filistin bayrağı açarak ve "Özgür Filistin" sloganı atarak Filistin'e desteğini gösteren Akçıl'ı sosyal medya hesabından paylaştı. Akçıl ise o paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Mohamed Hadid Sinan Akçıl paylaşımı

Mohamed Hadid Sinan Akçıl paylaşımı

Sinan Akçıl ŞanlıurfaİLİŞKİLİ HABERSinan Akçıl Şanlıurfa'daki Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde Filistin bayrağı açtı!

"FİLİSTİN İÇİN EN ÇOK ONUN SESİ ÇIKIYOR"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mohamed Hadid'in paylaşımına yer veren Akçıl paylaşımında "Kızı Gigi Hadid i ayrı sever ve saygı duyarım,babası da bugün beni paylaşmış.,Hoşuma gitti çünkü Filistin için en çok O nun sesi çıkıyor..Thank u Mr.Mohamed Hadid..Always together for Palestine" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sinan Akçıl Şanlıurfa'daki Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde Filistin bayrağı açtı!

Gönül Dağı'nda her şey sil baştan değişiyor! Gönül Dağı 5. sezonda büyük sürpriz...

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nda her şey sil baştan değişiyor! Gönül Dağı 5. sezonda büyük sürpriz...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Erhan 5 gün önce

Aynı Arka sokaklar Hüsnü Çoban :))))