Demet Şener dünyaevine girmeye hazırlanıyor! Milyonluk yüzüğü görenleri hayret ettirdi

Eski manken Demet Şener sevgilisi Tolga Arman ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Arman’ın evlilik teklifine 'evet' cevabı veren Şener, sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu.

İlk evliliğini 2005 yılında İbrahim Kutluay ile ikinci evliliğini 2019 yılında Cenk Küpeli gerçekleştiren eski manken ve sunucu Demet Şener, yeniden dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Zaman zaman sevgilisini sosyal medyada paylaşan Şener şimdide Instagram hesabı üzerinden sevenlerine mutlu haberi verdi.

3'ÜNCÜ KEZ DÜNYAEVİNE GİRİYOR

4 yıldır iş insanı Tolga Arman ile beraber olan Demet Şener üçüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bodrum Türkbükü'de sevgilisi Tolga Arman'ın evlilik teklifine, 'evet' diyen Şener, fotoğrafının altına "Dün gece bir takım kutlamalar yapıldı tabi ki" notuyla paylaştı.

Mert Demir'in o anları sevenlerini korkuttu! Hayranlarını selamlarken...

İLİŞKİLİ HABER

Mert Demir'in o anları sevenlerini korkuttu! Hayranlarını selamlarken...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0