Anıl Altan boşanma iddiaları hakkında konuştu! İşte perde arkası: "Arkadaşım bizi boşatıyordu"

Geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalının konuğu olan Anıl Altan, 8 senelik evli olduğu eşi Pelin Akil ile haklarında çıkan boşanma iddiaları hakkında konuştu.

Birlikte rol aldıkları "Arka Sıradakiler" adlı dizi setinde tanışarak birliktelik yaşamaya başlayan Anıl Altan - Pelin Akil çifti 2016 yılında hayatlarını birleştirdi, 2019 yılında ise ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı. Magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan ünlü çift son zamanlarda ise haklarında çıkan boşanma iddiaları ile sık sık gündeme geliyor.

Anıl Altan ve Pelin Akil

Anıl Altan ve Pelin Akil

Geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu Berfu Yenenler'in yaptığı bir youtube programının konuğu olan Anıl Altan haklarında çıkan boşanma iddialarıyla ilgili sessizliğini ilk kez bozdu.

Boşanma haberleriyle gündeme gelmişlerdi! Anıl Altan sessizliğini bozduİLİŞKİLİ HABERBoşanma haberleriyle gündeme gelmişlerdi! Anıl Altan sessizliğini bozdu

"ARKADAŞIM BİZİ BOŞATIYORDU"

Söz konusu haberlerle ilgili konuşan ünlü oyuncu bu haberlerin çıkma sebebini ise şöyle açıkladı:

"Geçen sene başladı bu, altı ayda bir deniyorlar. 'Arkadaşım bizi boşatıyordu' olayı çok enteresan bir örnek. Bu haber çıkmadan bir saat önce Pelin bir kadın arkadaşıyla hararetli şekilde konuşuyordu. Sen de Eser'le (Yenenler) tartışmıyor musun? İlişkilerde bunlar oluyor. Pelin orada arkadaşıyla dertleşiyor. Konuşmadan sonra konu böyle bir habere gidiyor. Sadece ona söylenmiş şeyler, kimsenin bilmeyeceği detaylar."

Anıl Altan boşanma iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Anıl Altan boşanma iddiaları hakkında ilk kez konuştu

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Haklarında çıkan boşanma iddialarının ardından annesinin bile üzülüp kendisini aradığını söyleyen Altan, "Mesela çocuklar için okulla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pelin o gün arkadaşına pedagog sormuştu. Haber 'boşanıyorlar ve çocuklar için pedagog arıyorlar' şekline dönüştü. Pelin'e 'Bunu sadece onunla paylaştın ve nasıl oraya gitti?' dedim. 'Asla söylemez, ben onunla nelerimi paylaştım?' karşılığını verdi. 'Bundan kaç ay önce de şöyle bir şey olmuştu' diye hatırlatmaya başladım. Pelin de 'Aa' falan diye şaşırdı. Bir saat sonra o kadar detaylı ve kimsenin bilmediği bir şey nasıl çıkıyor? Annem arıyor 'Anıl böyle bir şey var mı?' diye soruyor" ifadelerini kullandı.

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanma iddiaları

Pelin Akil ve Anıl Altan boşanma iddiaları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağlar Ertuğrul ünlülerin hareketlerini ti'ye aldı! Sosyal medyada binlerce kere izlendi

Canan Karatay'ın 'yanındayken bile özlüyorum' dediği eşi bakın kim çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'ın 'yanındayken bile özlüyorum' dediği eşi bakın kim çıktı!
Mert Demir'in o anları sevenlerini korkuttu! Hayranlarını selamlarken...

İLİŞKİLİ HABER

Mert Demir'in o anları sevenlerini korkuttu! Hayranlarını selamlarken...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0