Hakan Çalhanoğlu tribünde ilk babasına koştu! Babasının sözleri dikkat çekti

Çek Cumhuriyeti maçında attığı golle tarihi bir an yaşatan Hakan Çalhanoğlu, maç sonrasında kendisini izlemeye gelen babasına doğru koştuğu anlar dikkat çekti. Babasının söylediği sözler gündem olurken takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ise uzun süre babasına sarılarak durdu.

F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Çekya ile karşı karşıya gelen ve 2-1 mağlup etmenin gururunu yaşatan Milli takımımız, attığı gollerle tribünü coşturdu. Almanya'da düzenlenen şampiyonada Milli takımımız dört bir yandan desteklenirken Hakan Çalhanoğlu'nun 51. dakikada attığı tarihi golle 1-0 öne geçildi. Maç sonrasında ise Çalhanoğlu'nun tribünlere doğru koşması dikkat çekti. 

TRİBÜNDE İLK BABASINA KOŞTU

Attığı golle derin bir nefes aldıran maç sonrasında Hakan Çalhanoğlu ilk babasına doğru koştu. Kendisini izlemeye gelen babasının o anlarda söylediği sözler ise dikkat çekti. Oğluna, "Aslan oğlum, bugün burada tarih yazdın. Bazılarını heyecanlandırdık" ifadelerini kullandı.

Filistinli ödüllü yönetmen Mohammed Almughanni Trabzon'da sinemaseverlerle buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Filistinli ödüllü yönetmen Mohammed Almughanni Trabzon'da sinemaseverlerle buluştu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0