Dünyaca ünlü İngiliz rock grubundan Türk Marşı sürprizi!

'Smoke On The Water', 'Highway Star', 'Burn' ve 'Child in Time' gibi birçok şarkıyla tüm dünyada 100 milyondan fazla albüm satışına ulaşan ünlü İngiliz rock grubu Deep Purple geçtiğimiz günlerde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. İstanbul'da konser veren ünlü grup Volume Up Organizasyon ve STAR TV medya sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park'ta sahne aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Deep Purple, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesinde açıklamada bulunan grubun vokalisti Ian Gillan; "Yeniden İstanbul'da olmak çok güzel. Sizden harika bir enerji alıyoruz. Sizleri çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Deep Purple

Deep Purple

Anya şarkısının ardından klavye solosuna giren Don Airey ise Mozart'ın Türk Marşı ile İstiklal Marşı'nı da dahil ettiği solo eseriyle izleyicilerden büyük alkış aldı.

İşte, ünlü rock grubunun o performansı...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0