Konser yüzünden davalık olan Madonna'nın dünya turnesi rekor kırdı!

"Celebration" adlı turnesini tamamlayan ve sevenleriyle buluşan Madonna, 2024'ün yıl ortası raporuna göre en yüksek hasılatlı turne oldu.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Madonna, "Celebration" adlı turnesi kapsamında sevenleriyle buluştu. Yalnız bu esnada bazı hayranları konsere geç geldiği gerekçesiyle ünlü yıldızı dava açmıştı. Ayrıca konser esnasında uygunsuz sergilediği şovlarda hayranları tarafından tepki toplamıştı. Tüm bunlara rağmen Madonna, kariyeri hakkında yeni bir rekora imza attı.

REKOR KIRDI

Pollstar'ın yıl ortası raporuna göre, "Celebration" adlı turne, 2024'ün şimdiye kadarki en yüksek hasılatlı turnesi oldu. Şarkıcı, bilet fiyatlarının yaklaşık 209 dolar olduğu her konserden 2 milyon 794 bin dolar kazandı. Şarkıcı, 65 konserinin 34'ünde toplam 856.247 bilet satışına ulaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubundan Türk Marşı sürprizi!

Yaz aylarına renk katacak bir gezi rotası: Cunda Adası! Cunda Adası nerede, nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Yaz aylarına renk katacak bir gezi rotası: Cunda Adası! Cunda Adası nerede, nasıl gidilir?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0