Ronaldo’nun babasına benzetiliyordu! Röportaj Adam gelen yorumlara kayıtsız kalamadı

Geçtiğimiz günlerde EURO 2024'te oynanan Türkiye - Portekiz maçında Cristiano Ronaldo'nun çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu. Cristiano Ronaldo ile birlikte kareye yansıyan sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca ise Ronaldo'nun babasına benzerliği ile büyük ses getirdi. Yıldız futbolcunun annesi o kareye kayıtsız kalamadı.

22 Haziran'da oynanan maçta Cristiano Ronaldo ile birlikte yansıyan objektiflere yansıyan sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca yani bilinen ismiyle Röportaj Adam, yayınlanan fotoğrafların ardından sosyal medyada gündem olmuştu. Ronaldo'nun 2005 yılında hayatını kaybeden babası Jose Dinis Aveiro'ya benzerliği ile adeta yorum yağmuruna tutulan Mahsun Karaca, yapılan haberlerin ardından paylaşımda bulundu. 

 Cristiano Ronaldo ve Mahsun Karaca

Cristiano Ronaldo ve Mahsun Karaca

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ!

Yayınlanan fotoğrafın ardından Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro da sosyal medya hesabından bu kareyi alıntılayarak eski bir fotoğraflarını paylaştı. Aile paylaşımına "Çok benziyor" notunu düşen Dolores Aveiro'nun ardından bir paylaşım da Mahsun Karaca'dan geldi. 

Mahsun Karaca

Mahsun Karaca

"KİMSENİN ÇOCUĞUYLA UĞRAŞAMAM!"

Mahsun Karaca yapılan yorumlar üzerine kendi fotoğrafını paylaşarak "Bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam." şeklinde esprili bir paylaşım yaptı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, yapılan o paylaşımlar...

Ronaldo nun annesi Dolores Aveiro paylaşımı

Ronaldo nun annesi Dolores Aveiro paylaşımı

.Ronaldo nun annesi Dolores Aveiro paylaşımı

Ronaldo nun annesi Dolores Aveiro paylaşımı
Mahsun Karaca paylaşımı
Mahsun Karaca paylaşımı

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten radikal karar!

İLİŞKİLİ HABER

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'ten radikal karar!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

sevgı yılmaz 4 gün önce

hiç benzemiyor

Hknslh 4 gün önce

benzerlik en fazla %30'dur. abartmayın

Eyya 4 gün önce

aşırı kaba bir yorum en sona bir gülücük falan koysa belki biraz yumuşardı ama yine de kırıcı ve kaba olurdu ayrıca hiç benzemiyor

nitekim 5 gün önce

karacayı kınıyorum ayıp etmiş. insanların acısı ile alay edilmemeli. sonuçta kötü birşeye benzetmemişler hakaret etmemişler ayrıca benzemiyor da