Celil Nalçakan hakkında çıkan o haberlere ateş püskürdü! "Onlar öldü bu saatten sonra"

Son olarak yer aldığı 'Kardeşlerim' adlı dizi ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Celil Nalçakan, hakkında çıkan "Celil Nalçakan öldü" haberlerine adeta ateş püskürdü. Bir mekan çıkışı objektiflere yakalanan ünlü oyuncu hakkında çıkan o haberler için "Çok büyük dava açacağım" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kardeşlerim' adlı dizinin Akif'i olarak hafızalarda yer edinen başarılı oyuncu Celil Nalçakan geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan "Celil Nalçakan öldü" haberlerine isyan etti. Hakkında çıkan iddialar hakkında konuşan ünlü oyuncu adeta ateş püskürdü.

Celil Nalçakan

Celil Nalçakan

Sette kaza geçiren Celil NalçakanİLİŞKİLİ HABERSette kaza geçiren Celil Nalçakan'dan ilk paylaşım geldi! Sağlık durumu nasıl?

'CELİL NALÇAKAN KALP KRİZİ GEÇİRDİP ÖLDÜ' İDDİASI KORKUTTU

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaşılan bir haberde "Türk oyuncu Celil Nalçakan dün gece kalp krizi geçirerek hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi sabah saat 10'da Ankara'da defnedilecek" ifadeleri kullanılmıştı.

Celil Nalçakan öldü iddiası

Celil Nalçakan öldü iddiası

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Nalçakan hakkında çıkan o iddialarla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda "Yahu Allah sizi ıslah etsin be. 2 tane etkileşim almak için yapmadığınız onursuzluk kalmıyor. Böyle şarlatanlara lütfen itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri hesaplar hakkında yasal işlemlerin derhal başlatılacağını bildirmek isterim." ifadelerini kullanarak çıkan haberlere olan kızgınlığını dile getirmişti.

Celil Nalçakan o iddialara ateş püskürdü

Celil Nalçakan o iddialara ateş püskürdü

"ÇOK BÜYÜK DAVA AÇACAĞIM"

Dün akşam meslektaşı Birce Akalay'ın doğum günü partisine katılan ünlü oyuncu basın mensuplarına verdiği röportajda o haberlere ateş püskürdü. Nalçakan hakkında çıkan haberler için şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 'Celil Nalçakan öldü' haberi çıktı. Benim annem 76 yaşında. Kız kardeşimi arayarak 'Başın sağ olsun' demişler. Kız bayılmış. Bu haberi annem duysaydı kalp krizi geçirebilirdi. 3 tane etkileşim alacağız diye böyle terbiyesizlik yapılmaz. Ben bu güne kadar hep sustum. Çok büyük bir paraya dava açacağız. Kazandığımız paranın tamamını da LÖSEV'e bağışlayacağım. Bundan sonrasını onlar düşünsün. Celil Nalçakan ölmedi ama onlar öldü bu saatten sonra"

Emir Can İğrek'ten dikkat çeken açıklama! Sahneye transparan gömleğiyle çıkmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Emir Can İğrek'ten dikkat çeken açıklama! Sahneye transparan gömleğiyle çıkmıştı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0