Hepsi 1'in Yasemin'inden ipleri tamamen koparan Gülçin Ergül açıklaması: "Beni ilgilendirmiyor"

Bir dönemin şarkı listelerine damga vuran ünlü Hepsi 1 grubu üyeleri Yasemin Yürük, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Cemre Kemer dostluklarıyla da dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. Son olarak bir etkinlikte görüntülen grup üyelerinden Yasemin Yürük, yaptığı açıklamalarla aralarının bozuk olduğu eski arkadaşları Gülçin Ergül hakkında dostluklarını tamamen bitiren açıklamalarda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2005 yılında yakaladıkları büyük çıkış ile şarkı listelerine damga vuran ünlü Hepsi 1 grubu üyeleri Yasemin Yürük, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Cemre Kemer dostluklarıyla da dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. Dillere pelesenk olan şarkılarıyla döneme damga vuran grup üyelerinden Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasının ardından 3 kişi olarak yollarına devam eden grup bir süre sonra tamamen koptu.

Hepsi 1

Hepsi 1

SON NOKTAYI KOYDU!

Ergül'ün gruptan ayrılmasının üzerine diğer grup üyeleri ile arasında yaşanan polemiklerin ardı arkası kesilmezken, grup üyelerinden Yasemin Yürük seneler süren dostluğa son noktayı koydu.

Yasemin Yürük

Yasemin Yürük

Gülçin Ergül, Yasemin YürükİLİŞKİLİ HABERGülçin Ergül, Yasemin Yürük'ün röportajına kayıtsız kalamadı! Hepsi Grubu'nda 'konser' polemiği

"BENİ İLGİLENDİRMİYOR, KENDİSİYLE KONUŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Bir markanın etkinliğinde boy gösteren Yürük geçtiğimiz günlerde problem yaşadığı eski grup arkadaşı Gülçin Ergül ile ipleri tamamen koparan açıklamalarda bulundu. Yürük yaptığı açıklamada Ergül hakkında "Gülçin ile son yaşananlardan sonra konuşmadım. Bundan sonra da kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum. Ego, insanın düşmanıdır bence. İnsanlar, işlerini yapmak istiyorsa kendi yollarında ilerlemeleri gerekiyor. Benim yaptığım gibi... Hayatında başarılar. O öyle biri, kendi yolunda ilerlemek istedi" ifadelerini kullandı.

Oscar'lı oyuncu Adrien Brody İstanbul'a geliyor! Yeni filmi...

İLİŞKİLİ HABER

Oscar'lı oyuncu Adrien Brody İstanbul'a geliyor! Yeni filmi...
AVM'deki etkinliğe helikopter ile katılan Sefo görenleri şaşkına çevirdi! O anlar gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

AVM'deki etkinliğe helikopter ile katılan Sefo görenleri şaşkına çevirdi! O anlar gündem oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0