Arka Sokaklar ekibinde yaprak dökümü! Dizinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ekibe veda etti

18 yıldır ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden fenomen dizi 'Arka Sokaklar' ekibinden üzücü bir haber geldi. İlk bölümden beri "Arka Sokaklar" ekibinde yer alan usta yönetmen Orhan Oğuz, "Diziden ayrıldım, ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" diyerek ekibe veda etti. Vedasıyla herkesi şaşkına çeviren ünlü yönetmen, yeni açıklamasıyla diziden ayrılmak zorunda bırakıldığını söyledi.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan "Arka Sokaklar", bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. 18 yıldır Kanal D ekranlarında yer alan ve kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ile Şevket Çoruh'un kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte Arka Sokaklar'ın 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz da ekibe veda etti.

AYRILIK HABERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un senaristliğini üstlendiği dizinin ekibinden ayrılan Orhan Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

"18 SEZON BOYUNCA ARKA SOKAKLARI YÖNETEN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLER"

Arka Sokaklar'ın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda ise "18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadeleri yer aldı.

"ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM, KIRGINIM"

Diziden ani bir şekilde ayrılarak herkesi şoke eden ünlü yönetmen, yeni yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Oğuz, "Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım. Toplantıya çağrıldım. Bana 18 yıl sonra dizide format değişikliğine gidileceği söylendi. Nedenini sormadım bile ve toplantıdan ayrıldım" dedi.

Ayrıca Orhan Oğuz'a toplantıda süpervizörlük teklif edildiği ancak usta yönetmenin bu öneriye sıcak bakmadığı da öğrenildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Somer Sivrioğlu'ndan Müslümanlar üzerinden algı operasyonu!

Çağatay Ulusoy'dan dikkat çeken paylaşım! Şarkı söylediği o anlar...

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy'dan dikkat çeken paylaşım! Şarkı söylediği o anlar...
Somer Sivrioğlu'ndan Müslümanlar üzerinden algı operasyonu!

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'ndan Müslümanlar üzerinden algı operasyonu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0