Afra Saraçoğlu kendisini küçükken terk eden babasıyla bir araya geldi! O kare büyük ilgi gördü

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu, annesi ve kendisini küçük yaştayken terk eden babası Uğur Saraçoğlu ile yıllar sonra bir araya geldi. Uzun yıllardır babasıyla görüşmeyen güzel oyuncu yıllar sonra babasını görmek için yurt dışına gitti.

Yer aldığı Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Afra Saraçoğlu yıllardır görüşmediği babasıyla buluştu. Annesiyle kendisini çok küçük yaşta terk eden babasıyla uzun yıllar görüşmeyen Saraçoğlu, babası Uğur Saraçoğlu'nu affederek bir araya geldi.

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gizlice evlendi mi? Beklenen yanıt geldiİLİŞKİLİ HABERAfra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gizlice evlendi mi? Beklenen yanıt geldi

YILLAR SONRA BABASIYLA BİR ARADA!

Daha önce babasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüştüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" ifadelerini kullanan genç oyuncu, babasını yıllar sonra affetti. Amerika'ya giderek son olarak 13 yaşındayken gördüğü babasını ziyaret eden Saraçoğlu, babasıyla karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. O kare sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Afra Saraçoğlu ile babası

Afra Saraçoğlu ile babası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağatay Ulusoy'dan dikkat çeken paylaşım! Şarkı söylediği o anlar...

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Sertab Erener'den hastalığıyla ilgili açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Sertab Erener'den hastalığıyla ilgili açıklama
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Selami 5 gün önce

Ben olsam hiç affetmezdim