Nursel Ergin yerine Aslı Hünel! Gelin Evi'nden ayrılan ünlü sunucunun yeni rotası belli oldu

Gelin Evi programının sunuculuğunu yapan başarılı şarkıcı Aslı Hünel'den şaşırtan bir karar gelmişti. Yarışmanın uzun süredir sunuculuğunu yapan Hünel süpriz bir kararla sunuculuğu bırakmaya karar vermişti. Gelin Evi'nden ayrılan ünlü sunucunun yeni rotası belli oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Magazin Burada'nın haberine göre; 3 sezondur sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi yarışmasında başarılı bir reytinge ulaşan başarılı şarkıcı Aslı Hünel, sürpriz bir kararla programdan ayrılmaya karar verdi. Hünel'in, her bölümüyle sosyal medyada gündem olan programdan ayrılma sebebi belli oldu.

Aslı Hünel

Aslı Hünel

Aslı Hünel evinin kapılarını açtı! Avizesinin fiyatı dudak uçuklattıİLİŞKİLİ HABERAslı Hünel evinin kapılarını açtı! Avizesinin fiyatı dudak uçuklattı

NURSEL ERGİN'İN YERİNE ASLI HÜNEL GELDİ! 

Üstlendiği Gelin Evi programının sunuculuğunu bırakan Hünel'in, gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı ve sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonda sunuculuğunu yapacağı öğrenildi. Ünlü sunucu programın sosyal medya hesabı üzerinden "Efsane yarışma Gelinim Mufakta yeni sunucusuyla yedinci sezonda çok yakında başlıyor" notuyla paylaşılan yeni sezon fragmanını kendi hesabından da yayınlayarak iddiaları doğruladı.

NE OLMUŞTU?

"BEN KALKAYIM SİZ DEVAM EDİN"

Geçtiğimiz bölümlerle birbiriyle tartışan ve kendisini dinlemeyen gelinlere sinirlenerek "Ben kalkayım siz devam edin. Çok saygısızsınız. Masada bağırılmasını istemiyorum demiştim. Neyi paylaşamıyorsunuz sakin, çok ayıp. Bazı şeyleri zehir ediyorsunuz" diyerek tepki gösteren Hünel'in uzun saatler süren çekimlerden dolayı zorlandığı ve bu sebeple de yeni sezonda ekipte olmama kararı aldığı öğrenilmişti.

Aslı Hünel Gelin Evi

Aslı Hünel Gelin Evi

AİLESİYLE ZAMAN GEÇİRECEK

Konuyla ilgili olarak herhangi resmi bir açıklamada bulunmayan Hünel'in vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle ve dinlenerek geçirmek istediği söyleniyordu.

Aslı Hünel Gelin Evinden ayrılıyor

Aslı Hünel Gelin Evinden ayrılıyor

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile üvey oğlunun dans yarışmasına katıldı! Artur'a madalyayı taktı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile üvey oğlunun dans yarışmasına katıldı! Artur'a madalyayı taktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0