Kadir Ezildi Gamze Türkmen'le görkemli bir törenle nişanlandı!

Kız annelerinin gözdesi Kadir Ezildi 19 Temmuz'da Gamze Türkmen ile nişanlanacak. Tatil dönüşü nişan hazırlıklarına başlayan Ezildi nişan öncesi Gamze Türkmen'e evlenme teklifi etmişti. Ünlü sosyal medya fenomeni, bugün aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı. Kadir Ezildi sosyal medya hesabından bu mutlu anlarını paylaştı. İşte Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in nişanından ilk kareler!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Televizyon ekranlarının takip edilen programlarından En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi son dönemde sıkça gündeme gelen isimlerden birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada nişanlandı iddiaları dolaşan ve parmağındaki alyans yüzükle dikkat çeken Ezildi nişan alışverişine başladığını duyurmuştu. 

Kadir Ezildi sosyal medya hesabında "Çarşı Çarşı Gezmeler Başladı" notuyla fotoğrafına yer verdi. 

KADİR EZİLDİ NİŞANLANDI! İŞTE İLK KARELER

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu! Takı merasimi dudak uçuklattı

KADİR EZİLDİ GAMZE TÜRKMEN'E EVLENME TEKLİFİ ETTİ!

Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen'e evlenme teklif etti. O anları sosyal medya hesabından "Hayatımın Her Anı Türk Sineması Tadında , En Büyük Eksigim Hayatımın Baş Rol Oyuncusuydu , Artık Yeni Mutlu Senaryolarımın Yazarı Olarak Hayatıma Hoş Geldin" notuyla paylaşan Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'e tebrik mesajları yağdı. 

Yaptığı nişan alışverişini paylaşan ve yaptığı masrafla eleştirilen Kadir Ezildi'nin aldığı yüzük hiç beğenilmedi. 

KADİR EZİLDİ KIZ İSTEMEYE GİTTİ! 

Sosyal medyada 4 milyon kişinin takip ettiği fenomen sunucu Kadir Ezildi gündüz saatlerinde yayınladığı evlilik teklifi ile gündem oldu.Ünlü fenomen bugün sevgilisi Gamze Türkmen'le nişanlandı. Fenomen sunucu Kadir Ezildi bugün nişanlandı! İşte Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in nişanından ilk kareler!

KADİR EZİLDİ'NİN SIR GİBİ SAKLADIĞI NİŞANLISI KİM?

Sosyal medya hesabından komşularıyla beraber nişan ve düğün hazırlıklarını paylaşan ünlü fenomen Kadir Ezildi'nin 19 Temmuz'da nişanlanacağı ortaya çıktı. Nişanlısının kim olduğunu sır gibi saklayan Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Sık sık Erzurum'a giden Kadir Ezildi'nin bu süreçte aileyle tanıştığı ve bir dönem arasının kötü olduğu Fırat Türkmen ile de barıştığı öğrenildi. 

Erzurumlu olan Fırat Türkmen, "Canlar Cananı Muhammed " ilahisini söyleyerek tanınmıştır. Kutsal topraklarda söyledikleri ilahilerle de beğeni toplayan Fırat Türkmen'in ablası Gamze Türkmen Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 

GAMZE TÜRKMEN İLE VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI!

Yaptığı temizliklerle gündemden düşmeyen Kadir Ezildi, Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Kadir Ezildi nişan hazırlıklarına devam ederken, Gamze Türkmen ile yıllar önce paylaştığı video ortaya çıktı. Nişanlısıyla tek bir kare paylaşmayan Kadir Ezildi'nin yıllar önce yakın arkadaşı Fırat Türkmen ve ile Gamze Türkmen ile beraber video paylaştığı ortaya çıktı. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

VatandaŞŞ 2 ay önce

Mutluluk herkesin hakkı, gönlü dürüstlere daha çok yakışır. Rabb'im tamamına erdirsin, iki dünya birlikteliği versin.

Toplam 4 beğeni