Prens William ve Prens Harry'e miras şoku: Anneleri Diana'nın malikanesini bakın kim alacak!

İngiltere tahtının bir numaralı varisi Prens William ve kardeşi Prens Harry, miras kriziyle karşı karşıya kaldı. Prensler, anneleri Prenses Diana'nın çocukluk yıllarını geçirdiği Althorp Malikanesi'ni miras alamayacak.

Güzelliği, masumiyeti ve hoşgörüsüyle milyonların kalbinde taht kuran Prenses Diana, esarete dönüşen evliliği ve genç yaşta hayatını kaybetmesine rağmen hiçbir zaman unutulmadı.

Prenses Diana

Prenses Diana

31 Ağustos 1997'de Paris'te bir araba kazasında yaşamını yitiren Prenses'in ölümünün ardından, Prens Harry ve Prens William annelerinin 13 milyon sterlinlik servetinin büyük kısmını ve mücevherlerini miras aldı. 

DEVASA MALİKANE LOUIS SPENCER'A MİRAS KALDI

Ancak 1508 yılından beri Spencer ailesine ait olan ve Prenses Diana'nın çocukluk yıllarını geçirdiği hatta aynı zamanda toprağa verildiği Althorp Malikanesi, Prens William ve Harry'e kalmayacak.

Althorp Malikanesi

Althorp Malikanesi

Her yaz ziyaretçilere kapılarını açan devasa malikanenin Harry ve William'ın kuzeni Louis Spencer'a kalacağı öğrenildi. Earl Charles Spencer'ın oğlu olan Louis Spencer, ailenin geleneklerinden kaynaklı bu mirasa sahip olacak.

Louis Spencer

Louis Spencer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağatay Ulusoy'dan dikkat çeken paylaşım! Şarkı söylediği o anlar...

Kral III. Charles'ı adeta cehennemde tasvir eden portrenin ardından yeni portresi yayınladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles'ı adeta cehennemde tasvir eden portrenin ardından yeni portresi yayınladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0