Güldür Güldür'ün oyuncusu Onur Buldu kızını paylaştı!

Show TV'nin uzun yıllardır devam eden programı Güldür Güldür Show'da oynayan ve sevilen Onur Buldu, sosyal medya hesabı üzerinden kızını paylaştı. Babasına olan benzerliği ise kısa sürede gündem oldu.

Oyunculuğu ve özel hayatı ile adından söz eden Onur Buldu, öğretmen eşi ve kızını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 2022 yılında sessiz sedasız bir şekilde evlenen ve bir kız çocuğuna sahip olan Buldu, gözlerden uzak büyüttüğü kızını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Babasına olan benzerliği dikkat çekerken fotoğraf birçok yorum ve beğeni aldı.

"Nazardan çok korkuyoruz. Masal'ı çekmezseniz çok mutlu olurum"  diyen Onur Buldu, kızını kendi isteği ile paylaşması üzerine takipçileri, "Eşiniz gücenmesin ama sizin kız versiyonunuz", "Babanın kopyası", "Aşırı babaya benziyor", "Nasıl da size benziyor bıdık maşallah", "Tıpatıp aynısı ya" yorumları yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

45 derece sıcaklık bile onları yıldıramadı! Kadın emekçinin gücü takdir ediliyor

Survivor’ın yerli Adriana Lima’sıydı! Fatmagül Fakı'nın sın hali hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor’ın yerli Adriana Lima’sıydı! Fatmagül Fakı'nın sın hali hayran bıraktı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0