La Casa De Papel'den Türk dizisine inanılmaz transfer! Mehmed Fetihler Sultanı'nda rol alacak

Dikkat çekici senaryosu ve başarılı prodüksiyonuyla sık sık gündeme gelen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi, bu kez dünyaca ünlü oyuncusu Luka Peros ile gündeme geldi. Netflix’in ünlü suç gerilim dizisi 'La Casa de Papel'de Marsilya rolüyle tanınan ünlü oyuncu Luka Peros, Mehmed Fetihler Sultanı dizisine konuk oluyor.

Kısa süre içerisinde hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi toplayan Mehmed Fetihler Sultanı dizisi, geçtiğimiz günlerde Hırvat oyuncu Luka Peros ile el sıkıştığını duyurdu. Önceki akşam 'Mehmed Fetihler Sultanı'nın başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu’yla akşam yemeğinde buluşan Luka Peros, mekan çıkışında muhabirlerin hakkında merak ettiklerini yanıtladı. 

Serkan Çayoğlu ve Luka Peros

Serkan Çayoğlu ve Luka Peros

"BİZ SEZON FİNALİNİ ÖYLE BİR YERDE BIRAKTIK Kİ..."

Gelen sorular üzerine araya giren Serkan Çayoğlu, böylesine bir anlaşmanın kendilerini ne kadar heyecanlandırdığından bahsetti. Serkan Çayoğlu; "Çok heyecanlıyız, çok fazla sahne paylaşamayabiliriz sette ama sürekli beraber olacağız. Dünya standartlarında oyuncularla çalışmak bizim için de çok güzel… Bakalım heyecanlıyız, biz sezon finalini öyle bir yerde bıraktık ki… Seneye heyecanlı ve ağır bir sezon olacak. Bu kez sıcaklarda başlayacağız, zor bir iş bizi bekliyor." şeklinde konuştu. 

Luka Peros La Casa de Papel

Luka Peros La Casa de Papel

"SANIYORUM BURADA GÖBEK YAPACAĞIM"

Luka Peros ise aynı şekilde heyecanlı olduğunu ifade ederek dizide kuşatma ustası Giovanni Giustiniani olarak rol alacağını dile getirdi. Ardından "Türk tatlılarını ve yemeklerini çok beğendim. Sanıyorum burada göbek yapacağım" sözleriyle esprili bir açıklamaya imza attı. Ünlü ikili yayınlanan görüntülerin ardından sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. 

Aynur Aydın'dan dikkat çeken paylaşım! Öyle bir şey yazdı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Aynur Aydın'dan dikkat çeken paylaşım! Öyle bir şey yazdı ki...
Arda Kural'dan ilginç açıklama! "Burası paralel evren, iki tane Arda Kural var"

İLİŞKİLİ HABER

Arda Kural'dan ilginç açıklama! "Burası paralel evren, iki tane Arda Kural var"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0