Acun Ilıcalı herkesi şaşkına çevirdi! Ayça Çağla Altunkaya için bunu da yaptı

Medya sektörünün en tanınan isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya için siyah tişörtünden ilk kez ödün verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı, Altunkaya’nın doğum gününü kutladı. Ilıcalı'nın o paylaşımına yorum yağdı.

Özel hayatı ile dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü  yaptığı fotoğraf paylaşımıyla kutlayan ünlü televizyoncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Nice mutlu yaşların olsun, gözlerin hep böyle gülsün.. Devamını biliyorsun zaten"

Ilıcalı'nın paylaşımına birçok mesaj gelirken siyah tişörtünden vazgeçerek beyaz gömlek giymesi ise gündem oldu. Ilıcalı'yı ilk kez beyaz gömlekle görenler  "Bismillah ilk defa farklı bir gömlek" , "Süpersiniz" , "Acun Ilıcalı'ya beyaz gömlek giydiren hayat bize neler yapmaz" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

45 derece sıcaklık bile onları yıldıramadı! Kadın emekçinin gücü takdir ediliyor

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Onur Atilla resmen eridi! Zayıflama yöntemini 1 yıldır saklamıştı

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Onur Atilla resmen eridi! Zayıflama yöntemini 1 yıldır saklamıştı
Esra Bilgiç müjdeli haberi 'sürpriz olacak' duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Bilgiç müjdeli haberi 'sürpriz olacak' duyurdu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0