Gladyatör'ün yıldızı Paul Mescal herkesin içinde "uyuşturucu madde" kullanırken görüntülendi!

Yeni nesil "Gladyatör" filminde başrol oynayan dünyaca ünlü aktör Paul Mescal, gittiği bir festivalde uyuşturucu madde kullanırken görüntülendi. Tanınmamak için şapka takan ünlü ismin skandal görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Son yıllların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ve 'Gladyatör 2' filminde başrol olarak karşımıza çıkan İrlandalı aktör Paul MescalGlastonbury müzik festivalinde uzaktan çekilen skandal görüntüleriyle dünya basınını ayağa kaldırdı.

Paul Mescal

Paul Mescal

UYUŞTURUCU KULLANIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

The Sun'ın haberine göre; 28 yaşındaki aktör, ABD'li grup The National'ın gece setinde kalabalığın içinde dans ederken burnuna bir cisim yaklaştırdığı ve bunun üzerindeki "bilinmeyen bir maddeyi" burnuna çekerken görüldü.

GÖRGÜ TANIKLARINDAN ŞOKE EDEN AÇIKLAMA

Şapka takan ünlü ismin görüntülerini kayda alan görgü tanıkları, Mescal'in bir anahtarı bir poşete daldırdıktan sonra bunu burnuna çektiğini gördüklerini aktardı. Mescal'ın çevredekilerin onu görüp görmediğini umursamıyor gibi hareket ettiğini belirten görgü tanıkları, "Biri görür mü diye hiç umursamıyordu. Anahtarı bir kaşık gibi kullandı ve arka arkaya burnuna çekti" dedi.

Festival boyunca belirli aralıklarla fotoğraflanan Mescal'in Gladyatör devam filminin ilk resmi fotoğraflarının yayımlanmasından hemen sonra bu şekilde görüntülenmesi hayranlarını hem şok etti hem de hayal kırıklığına uğrattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

45 derece sıcaklık bile onları yıldıramadı! Kadın emekçinin gücü takdir ediliyor

Taylor Swift Türk Hava Yolları'nın radarına takıldı! Görüşmeler sağlandı

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift Türk Hava Yolları'nın radarına takıldı! Görüşmeler sağlandı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sedat 2 gün önce

bir de ''esrarı bilmezdim, harmanı oldum'' şarkısını dinlesin. O eksik gördüğüm kadarıyla