Şarkıcı Suavi Milli Takım'ın başarısına gölge düşürmek istedi! Kapak gibi cevabı aldı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dün akşam Leipzig'de oynanan maçta Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Kırmızı beyaz takıma tüm ülkeden destek yağarken şarkıcı Suavi'nin "sığ" yorumu sosyal medyayı karıştırdı.

Milli formalı takım 2 Temmuz akşamı adeta bir tarih yazdı. 16 yıl aradan sonra ilk kez çeyrek finale yükselen A Milli Takım adeta tüm dünyaya bir ders verdi. Merih Demiral, 1. ve 57. dakikalarda attığı gol ve maç içindeki üstün performansıyla 'maçın oyuncusu' oldu.

Adını altın harflerle yazdıran Merih'in kafa vuruşuyla kaleye gönderdiği golden sonra iki eliyle kurt işareti yapması şarkıcı Suavi'yi rahatsız etti. Suavi'nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı eleştiri yağmuruna tutuldu.

MERİH'İN GOL SEVİNCİ SUAVİ'Yİ RAHATSIZ ETTİ!

Avusturya-Türkiye maçında al beyaz takımımızın galibiyeti sonrası X (twitter) hesabından paylaşım yapan ünlü müzisyen Suavi, "Galibiyeti samimi olarak kutluyorum.., ama seni kınıyorum. Tüm ülke için giymiş olman gereken o formayı, bu kadar sığlaştırdığın için." ifadelerine yer verdi.

HANİ "İNSANLARIN TERCİHLERİNDEN SİZE NE" İDİ?

Ünlü şarkıcının bu sözleri akıllara daha önce voleybolcu Ebrar Karakurt'un LGBT propagandasına dair sarf ettiği sözleri akıllara getirdi. Suavi yaklaşık 3 yıl önce, Karakurt ve onu eleştirenler hakkında "Keşke Ebrar Karakurt kadar dürüst, net ve şeffaf olabilseniz, cahil şaklabanlar. İnsanların tercihlerinden size ne? Sevgiden ve kendine güvenden yoksun kimlikleriniz şimdi daha da karanlık ve 'kimliksiz!" demişti.

Suavi'nin gösterdiği bu ikiyüzlü tavır sosyal medya eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcı şarkıcının sözlerine dair "Mevzu eşcinsel Ebrar Karakurt olunca 'İnsanların tercihlerinden size ne?' Mevzu bozkurt selamı veren Merih Demiral olunca 'Milli formayı sığlaştırdığın için seni kınıyorum" yorumunda bulundu.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 27

Biri 1 gün önce

Kimlik sahibi olmakmı yapılan yada gidilen yanlış yolda sapıklıkta diretip övünerek insanlığın yaratılış fıtratına ve tüm gelmiş hak dinlere karşı sergilemeye çalışmak yoksa asıl kimlik yoksunluğumudur tüm bu gerçekleri reddetip hiç yokmuşçasına yaşamayı tercih etmek bu birduruştur ama tüm insanlık ve yaratılış değerlerine karşı ters bir duruştur ve yıkılmaya mecburdur Allah'ın izniyle

O k u r 2 gün önce

Herkes kendine yakışanı yapar. Soysuzlar da öyledir...

tunga 2 gün önce

Hadi papaz az geri dur...

Vatandaş 2 gün önce

Hazımsız mahluk

Kuralcı 2 gün önce

İki yüzlü insanlar anca böyle konuşurlar.

Yorumların Tümünü Okuyun