Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi setinde korkutan kaza! O anları böyle anlattı...

Kısa süre içerisinde hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi toplayan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde korkutan bir kaza yaşandı. Uğur Güneş, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ekin Türkmen'in başrollerinde olduğu dizide Süreyya Hatun karakteriyle yer alan Dilin Döğer yaşadığı o korku dolu anları anlattı.

O Kız dizisinde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Dilin Döğer, şimdilerde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisindeki performansıyla sık sık gündeme geliyordu. Dizide rol aldığı Süreyya Hatun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu bu kez sette yaşadığı bir kazayla dikkatleri üzerine topladı. 

Dilin Döğer

Dilin Döğer

"UZUN SÜRE BACAĞIMDA İZ BIRAKTI!"

Açıklamaları esnasında sette geçirdiği kazayı anlatan Dilin Döğer, at binme sahnesini çekerken büyük bir kaza atlattığını söyledi. Dilin Döğer; "Eğitim veren hocamız çok iyiydi. Ama günün sonunda atın ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Gün boyu belki çok yorulduğu için bacağıma tekme yedim. Uzun süre bacağımda iz bıraktı." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Ender Saraç'ın yargılandığı davada karar çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ender Saraç'ın yargılandığı davada karar çıktı!
Seren Serengil'den köpekli Milli Takım paylaşımı! "Milli değerlerimizi resmen aşağılıyor"

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'den köpekli Milli Takım paylaşımı! "Milli değerlerimizi resmen aşağılıyor"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0