Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

"Ben hayatta evlenemem" diyerek sık sık gündeme gelen temizlik sevdalısı Kadir Ezildi nişanlanacağını duyurdu. Yakın arkadaşı Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze olduğu öğrenilen Kadir Ezildi nişanlısının kim ve kaç yaşında olduğunu merak ediyor. İşte detaylar...

TLC'de yayınlanan "Temizlik Avcıları" programıyla tanınan ve sonrasında "Temizlik Benim İşim" ile izleyicinin gönlünde taht kuran Ezildi, şimdi ise Canlar Cananı Muhammed ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen ile evlilik hazırlıklarına başladı. Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlanıyor.

Kadir Ezildi sosyal medya hesabında kayınbiraderi ünlü fenomen Fırat Türkmen'den ilk paylaşım geldi. Milyonlarca kişi tarafından tanınan Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze, resmen sır gibi saklanıyor. 

Komik açıklamalarıyla bilinen ünlü ismin dünyaevine gireceğini öğrenenler ise Kadir Ezil'dinin 'Ben evlenemem" cümlesini hatırlıyor.

KADİR EZİLDİ'NİN NİŞANLISI GAMZE TÜRKMEN KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Sosyal medyadan nişan hazırlıklarını bir bir paylaşan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile 19 Temmuz'da nişanlanacak. Aslen Erzurum Yakutiyeli olan Türkmen, ilkokul ve lise eğitimini Erzurum merkezde tamamladı.

Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi: Duyanlar şok geçirdi! Bakın kiminle evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Kısmetse Olur Emre Ubeyli evlendi: Duyanlar şok geçirdi! Bakın kiminle evlendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0