Lüks yazlığa 'Anadolu dokunuşu'! Demet Akalın ev tarzıyla gündem oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından maç sevincini paylaştı ama takipçileri koltuk örtülerine takıldı. Akalın, gündem olan koltuklarına ilişkin açıklamada bulundu.

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, yaz aylarını Bodrum'daki evlerinde geçiriyor. Geçtiğimiz akşam Milli Takım'ın maçı oynarken o anları sosyal medya hesabından paylaşan Akalın, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Görüntülerdeki koltuk detayı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Demet Akalın koltuk örtüleri

Demet Akalın koltuk örtüleri

KOLTUK ÖRTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcının koltuklarına örtü örtmesi sosyal medyada gündem oldu. Bu paylaşımdan sonra kendisine 1500 kişiden mesaj geldiğini söyleyen Akalın, "Örtü candır. Hira 10 çocuğa bedel. Ben Anadolu kadınıyım. Bakmayın pahalı markalarla klip çektiğime, ya dondurma dökülürse? Olmaz..." dedi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mehmetcan 2 gün önce

hahahahahaa çok lazım