Trabzon'da Ebru Yaşar rüzgarı! Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne 100 bin kişi akın etti

Son albümü 'Yine Çalıyor' ile zirveye yerleşen ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde 100 bin kişinin katıldığı konseriyle büyük bir rekora imza attı.

Güçlü sesi ve birbirinden hit parçalarıyla yıllardır Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olarak anılan Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin son gününde sahne aldı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali

Türkiye Kültür Yolu Festivali

Büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanan Yaşar'ın konserine yaklaşık 100 bin kişi katılım sağladı. Festivalin rekoruna ve kapanışına imza atan Yaşar, zengin repertuarındaki şarkıların yanı sıra Karadeniz türkülerini de sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

"Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum." diyen Yaşar'ın hem nezaketi hem de beyaz şıklığı sevenlerinden tam not aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sağlığına kavuşan Kobra Murat'ın torununa doğum günü partisi! Paralar havada uçuştu

Taylor Swift Türk Hava Yolları'nın radarına takıldı! Görüşmeler sağlandı

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift Türk Hava Yolları'nın radarına takıldı! Görüşmeler sağlandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0