2 gün önce dağılan Köfn grubunun solisti tek başına sahneye çıktı!

Grup halinde rekor kıran albümlere imza atan ve kısa zamanda geniş dinleyici kitlesine ulaşan Köfn grubundan sevenlerini üzen bir haber sosyal medyaya bomba gibi düştü. Köfn grubunun üyeleri birbirlerini takipten çıktı. Bu hamle sonrası KÖFN'ün dağılacağı yönündeki söylentiler doğru çıktı. Dağılan Köfn grubunun solisti Salman Tin bir mekanda tek başına sahne aldı.

Köfn grubu son zamanların tartışmasız adından en çok söz ettiren gruplarından biri. Özellikle genç kitlenin yakından takip ettiği Köfn grubu Spotify Wrapped  listesi başka olmak üzere birçok listede üst sıralarda yer alıyor.

Grup üyelerinin yakın dostluklarıyla da bilinen aynı zamanda bir dönem ev arkadaşlığı da yapan Salman Tin ve Bilge Kağan Etil birbirlerini takipten çıkardı. Hal böyle iken bu durumu fark eden hayranları "Grup dağılıyor mu?" dedikodularını ortaya attı. 

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil birbirlerini takipten çıkardı

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil birbirlerini takipten çıkardı

KÖFN GRUBUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Habercilerin sorduğu ‘’Grup dağıldı mı?’’ sorusuna Bilge Kağan Etil’den ‘’Her şey olacağına varır diyelim.’’ Cevabı gelirken, Salman Tin’den henüz bir açıklama gelmedi.

KÖFN GRUBU DAĞILDI! İŞTE NEDENİ

KÖFN GRUBU DAĞILDI! İŞTE NEDENİ

KÖFN GRUBU DAĞILDI! İŞTE NEDENİ

Ünlü müzisyenlerin, birlikte yeni proje üretmeyeceği, sadece beraber konser verecekleri belirtildi. Etil'in bir süre yurt dışında yaşayacak olmasının, KÖN'ün dağılma kararında etkili olduğu öğrenildi.

İLK KEZ TEK BAŞINA SAHNE ALDI! SEVENLERİ ŞOK OLDU

Son zamanlarda Simge ile birlikte yaptıkları 'Yakışıklı' adlı düet ile, listeleri alt üst eden Köfn grubunun hayranları yeni bir konser tarihi beklerken; grubun solisti Salman Tin ilk defa bir mekanda tek başına sahne alarak dinleyicilerini şaşırttı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, yayınladığı videoda Köfn grubunun solistinin tek başına sahne aldığı görüntüleri paylaştı. Hayranları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Videoyu paylaşan sosyal medya kullanıcısı videoyu 'Çıkmış bile tek başına sahneye' notuyla paylaştı.

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama! "Öldükten sonra başka bir bedenle..."

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama! "Öldükten sonra başka bir bedenle..."
Çocuklar Duymasın’ın sevilen ikilisi Zeyno Günenç ve Pınar Altuğ yıllar sonra buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın’ın sevilen ikilisi Zeyno Günenç ve Pınar Altuğ yıllar sonra buluştu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0