Onur Atilla’nın eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu: Ben istemedim

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu Rüştü Onur Atilla son günlerde kariyerinden çok özel hayatıyla magazin dünyasını meşgul ediyor. Boşandıktan sonra skandala imza atan Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız sessizliğini bozdu.

Sinem Ayyıldız ile 10 senelik evliliğini 20 gün önce bitiren Onur Atilla şarkıcı Nez'le evleneceklerini sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. Boşandıktan hemen sonra yaptığı bu paylaşımlar akıllara ihanet iddialarını getirdi. ‘’Aydınlık Evler’’ tiyatro oyununa birlikte giden çift, oyun sonrasında görüntülendi.

Kendisine ihanet iddiaları sorulan ünlü oyuncu "10 Haziran’da boşanma davası gerçekleşti ama insanlar 9 Haziran’da boşanmaya karar verip boşanmıyor. Bu bir süreçtir. Bu süreçte evliliğin içinde böyle bir durum olmadı." dedi. Ardından ‘’Bu bir karı-kocanın karşılıklı anlaşması.’’ diye de ekledi. Ünlü oyuncunun eski eşi, Onur Atilla’nın bu iddialarından sonra sessizliğini bozdu.

Onur Atilla’nın eski eşi Sinem Ayyıldız

Onur Atilla’nın eski eşi Sinem Ayyıldız

"BEN İSTEMEDİM"

Eski eş Sinem Ayyıldız "Boşanmayı ben istemedim. Son ana kadar çabaladım. Malum sebeplerden dolayı karşımda son derece kırıcı bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu." Diyerek ünlü oyuncu Onur Atilla’nın anlaşmalı boşanma iddialarını yalanladı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0