29 yaşında vefat eden Barış Akarsu'nun son videosu ortaya çıktı! O görüntüler viral oldu

Türk müziğinde rock ve Anadolu rock türlerinin en önemli isimlerinden biri olan Barış Akarsu, genç yaşta hayatını kaybetmesine rağmen ardında bıraktığı müzik mirasıyla, adından günümüzde de bahsediliyor. Aradan geçen 17 yılın ardından Barış Akarsu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. O görüntüler sosyal medya hesabında kısa sürede gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Barış Akarsu, üç yıllık profesyonel müzik kariyerinde büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. Rock ve Anadolu rock türlerinde şarkı söyleyen ve büyük bir iveme kazanan Barış Akarsu, tarihler 4 Temmuz 2007'yi gösterdiğinde hayata gözlerini yummuştu.

Aradan geçen 17 yılın ardından büyük bir özlemle anılan Barış Akarsu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kız arkadaşıyla birlikte çıktığı son tatilden çekilen görüntüler ortaya çıktı. Kayıt tarihi 26.06.2006 olarak gözüken videoda, tatil yeri Muğla/ Palamutbükü olarak yer alıyor. Barış Akarsu'nun telefonda azda olsa konuştuğu anlar sosyal medyada hızlı bir şekilde etkileşime girdi.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0