Şarkıcı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı! Doktoru durumunu açıkladı

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Haluk Levent, dün Antalya'da verdiği konser sonrası göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleriyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Doktoru durumu hakkında son bilgiyi verdi.

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, dün Antalya'da verdiği konser sırasında fenalaştı. Acil bir şekilde hastaneye kaldırılan Haluk Levent, göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri çektiği belirtilmişti.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Antalya Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserin ardından gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Haluk Levent'in her ihtimale karşı takip altında olduğu belirtilmişti.

DOKTORU DURUMUNU AÇIKLADI

Başhekim Opr. Dr. Fahri İslim, Levent'in gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanelerine müracaat ettiğini, yapılan muayene ve tetkikler sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmadığını söyledi. İslim, "Gece saatlerinden itibaren istirahat etti, serum tedavisi uygulandı. Şu an da herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü" diye konuştu.

Cemal Can Canseven aylık gelirini açıkladı! "Ailemden maaş alıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Cemal Can Canseven aylık gelirini açıkladı! "Ailemden maaş alıyorum"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

HASAN 2 gün önce

GEÇMİŞ OLSUN HALUK LEVENT. KENDİNE İYİ BAK. ÜLKEMİZİN SANA İHTİYACI VAR. SELAMLAr.