Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama! "Öldükten sonra başka bir bedenle..."

Yusuf Güney gündemden düşmüyor. Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla herkesi şok etmeye devam ediyor. Şimdi de DNA'ların saklanması üzerine yeni açıklamalar yaparak ‘’Klonlama Tekniği’’ hakkında bilgi verdi.

Son zamanlarda yaptığı spiritüel açıklamalarla gündemden düşmeyen Yusuf Güney, açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz akşam Buket Aydın’ın "Raft" isimli Youtube kanalına konuk olan Güney, Biden ve Putin üzerinden verdiği akıl almaz örneklerle yok artık dedirtti. DNA'nın bir tüp içerisinde saklandığını belirten Güney,  öldükten 1 yıl sonra başka bir bedenle geri gelinebileceğini belirtti. Ünlü şarkıcının açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

BİDEN VE PUTİN'DEN ÖRNEKLER VERDİ

Buket Aydın’ın Biden ve Putin’in melez ırktan olduğunu söylediği iddialar üzerine Yusuf Güney Joe Biden üzerinden örnekler vererek "Klonlama tekniği diye bir şey var. Ölmeden önce sizden alınan DNA kök sarmalını bir tüpün içinde saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl sonra, isterseniz kendi bedeninizde isterseniz de başka bir bedende sizi geri getirebiliyorlar.’’ Açıklamalarında bulundu. Sözlerine şöyle devam eden Yusuf Güney, "O şekilde dünyaya tekrar geldiğinizde eski insani duygularınız kalmıyor ve o şekilde gelenlerin hepsi kontrol altında hareket ediyorlar." Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEOLAR:

Öğretmenliği bırakıp çiftçiliğe başladı! Öğretmen maaşında 10 işçi çalıştırıyor

2 gün önce dağılan Köfn grubunun solisti tek başına sahneye çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

2 gün önce dağılan Köfn grubunun solisti tek başına sahneye çıktı!
Yıldız Tilbe sosyal medyada ateş püskürdü! Adına açılan hesaplara bir bir dava açtı

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe sosyal medyada ateş püskürdü! Adına açılan hesaplara bir bir dava açtı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0