Yıldız Tilbe sosyal medyada ateş püskürdü! Adına açılan hesaplara bir bir dava açtı

Güçlü sesi, özel hayatı ve sahne şovları ile adından sıklıkla bahsedilen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabında kendi adını kullanarak hesap açanlara ateş püskürdü. Ünlü yıldız bu konu hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Son dönemlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı yorumlarla dikkat çeken Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde hayvan severlerle karşı karşıya gelmişti. Adliyede biten tartışmanın ardından Tilbe, sosyal medya hesabından yine ateş püskürdü. Kendi adını kullanarak hesap açanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Yıldız Tilbe, avukat aracılığıyla X hesabından yaptığı açıklamayı duyurdu.

Yıldız Tilbe adına açılan fake hesaplara ateş püskürdü

Yıldız Tilbe adına açılan fake hesaplara ateş püskürdü

"KÖTÜ NİYETLİ, YANILTICI, YIPRATMAYA YÖNELİK"

''Bir süredir müvekkilimiz Sayın Yıldız Tilbe adına farklı kişiler tarafından adeta onun sosyal medya hesabıymış gibi algı yaratılarak kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesaplar tespit edilmiş olup bunlar hakkında ilgili makamlara yasal başvurular ve suç duyuruları tarafımızca yapılmıştır. Bu konuda Yıldız Tilbe sevenlerinin, takipçilerinin ve duyarlılığı olan vicdan sahibi halkımızın hassasiyet göstermesini, gerekirse sosyal medya şikayet yolunu kullanmalarını, sadece mavi tikli 2.1 milyon takipçinin olduğu Instagram hesabına ve yine aynı şekilde yaklaşık 4.9 milyon takipçinin olduğu X (Twitter) hesabına itibar edilmesini, bu iki gerçek sosyal medya hesabı dışında diğer sahte hesaplardaki hiçbir duygu, düşünce, yorum ve beyanın müvekkilimizden sadır olmadığını, bu cihetle yasal olarak hiçbir bağlayıcılığının ve sorumluluğunun da kabul görmeyeceğini önemle beyan eder saygılarımızı sunarız.''

ADINA HESAP AÇANLARI SERT BİR DİLLE UYARDI

Sosyal medyada sürekli kendi adını kullanarak hesap açanları sert bir dille uyaran Tilbe, "Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini, benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından, usandım. Kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah" notunu düştü

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Öğretmenliği bırakıp çiftçiliğe başladı! Öğretmen maaşında 10 işçi çalıştırıyor​

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama! "Öldükten sonra başka bir bedenle..."

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklama! "Öldükten sonra başka bir bedenle..."
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0