Usta oyuncu Sumru Yavrucuk'tan sürpriz haber! Emniyet müdürü oldu

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk uzun bir aradan sonra sürpriz bir rolle hayranlarıyla buluşacak. Ünlü oyuncunun ilk set günlerinden fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Chaplin Dörtlüsü filminin çekimleri Ankara’da devam ediyor. Tufan Taştan‘ın yönettiği ve Barış Bıçakçı’yla beraber yazdığı filmin kadrosuna ülkemizin en etkili oyuncularının başında gelen Sumru Yavrucuk da katıldı.

Yavrucuk “Chaplin Dörtlüsü” filminde emniyet müdürü karakteriyle alışılmışın dışında bir role hayat verdi. Usta oyuncunun filmde ilk kareleri de ortaya çıktı.

Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Yaşadıkları trajik toplumsal olaylar sonucunda süper güçler elde eden dört süper kahramanın hikayesini anlatan Taştan Film imzalı projede Melisa Sözen, Cengiz Bozkurt, Taner Ölmez, Sumru Yavrucuk, Mustafa Avkıran, Engin Hepileri, Mustafa Kırantepe, Oğuz Kara, Yasemin Szawlowski gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin konuk oyuncuları arasında; Burçin Terzioğlu, Metin Akdülger, Kubilay Aka, Saygın Soysal ve Hasibe Eren de var.

Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0