Şarkıcı Bengü Van'da protesto edildi! Sahneye pet şişe yağdırıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenen Van Kültür Yolu kapsamında Van'da konser veren şarkıcı Bengü, konserini "Ne mutlu Türküm diyene!" sözleriyle bitirince seyirci tarafından protesto edildi ve sahneye çok sayıda pet şişe fırlatıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Van Kültür Yolu kapsamında Atatürk Kültür Parkı'nda konser veren ünlü şarkıcı Bengü, sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi. İlk kez Van'da konser verdiğini belirten Bengü, kentte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve sahneden seyircilere "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz." şeklinde seslendi. Ancak ünlü şarkıcının konserin sonunda sarf ettiği sözler tepki çekti ve seyirci tarafından protesto edildi.

SAHNEYE PET ŞİŞELER FIRLATTILAR

Ünlü şarkıcı konserini "Ne mutlu Türküm diyene!" sözleriyle bitirince seyircinin tepkisini çekti. Bengü'nün sözlerine sinirlenen onlarca vatandaş ünlü şarkıcıyı protesto ederek ellerindeki pet şişeleri sahneye doğru fırlattı. Bengü'nün sözleri kışkırtma olarak yorumlandı.

Bengü Vanda protesto edildi

Bengü Vanda protesto edildi

Instagram hesabından konser görüntülerini paylaşan Bengü'den yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0