Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minoque Türkiye’de

Grammy ödüllü Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Kylie Minoque, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki lüks bir otelin kuruluşunun 10’uncu yılına özel olarak düzenlenen partide konser vermek üzere Türkiye’ye geldi.

Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu olan Kylie Minoque,  Bodrum'da bir otelin kuruluşunun 10'uncu yıl partisinde konser verdi. 2024 yılında Time dergisi tarafından en etkili insanlardan biri olarak adlandırılan Minoque, Türkiye'ye gelerek gündem oldu. 56 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı, aynı zamanda Bodrum'da da tatil yapacağı biliniyor.

BODRUM'DA KYLİE RÜZGARI

Sahneye çıkmak için özel uçakla Türkiye'ye gelen Grammy ödüllü sanatçının uçağı Milas Havaalanı’na indi. Havaalanında sportif tarzı ve enerjisiyle dikkat çeken sanatçı etrafa neşe saçtı. Konseri ile dikkatleri üzerine toplayan sanatçı hayranlarına renkli anlar yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Herkes yıldız kayıyor sandı: Gerçek çok başka çıktı! İstanbul'a göktaşı sürprizi

Sagopa Kajmer'in bomba "Ceza" açıklamasına Oğuzhan Uğur'dan şoke eden yanıt: Yok öyle bir şey!

İLİŞKİLİ HABER

Sagopa Kajmer'in bomba "Ceza" açıklamasına Oğuzhan Uğur'dan şoke eden yanıt: Yok öyle bir şey!
Duayen spor spikeri Orhan Ayhan Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Duayen spor spikeri Orhan Ayhan Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0