Duayen spor spikeri Orhan Ayhan Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!

TRT’nin tecrübeli isimleri arasında yer alan 86 yaşındaki duayen spor spikeri Orhan Ayhan, 61 yıl 275 gün ile en uzun kariyere sahip erkek spor spikeri ünvanının sahibi oldu.

Spor spikeri Orhan Ayhan, meslekteki 61 yılı aşkın kariyerinden ötürü Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Organizasyon tarafından yapılan resmi açıklamada 86 yaşındaki Ayhan’ın, 61 yıl 275 gün ile en uzun kariyere sahip erkek spor spikeri ünvanının sahibi olduğu belirtildi. Mesleğe 1957 yılında yazılı medyada spor muhabirliği ve yazarlığı yaparak başlayan Ayhan, 8 bin 500’ün üzerinde futbol ve boks müsabakası anlattı. 

Orhan Ayhan

Orhan Ayhan

PELE’NİN JÜBİLESİNDE YER ALAN TEK TÜRK GAZETECİ!

Mesleğe 1957 yılında yazılı medyada spor muhabirliği ve yazarlığı yaparak başlayan Ayhan, bugüne kadar yüzlerce boks müsabakası anlattı. Dünyaca ünlü boksörler Muhammed Ali’nin ve Mike Tyson’ın bütün maçlarını anlatan Orhan, dünyaca ünlü futbolcu Pele’nin jübilesinde yer alan tek Türk gazeteci oldu.

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minoque Türkiye’de

İLİŞKİLİ HABER

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Kylie Minoque Türkiye’de
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0