Arda Kural'dan şaşırtan paylaşım! "Çamur at izi kalsın"

Emret Komutanım adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran ve sonrasında yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle ekranlara veda eden Arda Kural, tekrar oyunculuğa dönmek istediğini duyurmuştu. Kural, son paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

90'lı yıllarda 'yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan oyuncu Arda Kural, bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle hastanede tedavi görmüş ve ekranlara veda etmişti. Takipçileri tarafından unutulmayan Kural, yıllar sonra zor günlerini atlatmış; oyunculuk ve müzik piyasasına geri dönmüştü. Ünlü isimin son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

"ÇAMUR AT İZİ KALSIN"

Arda Kural, instagram hesabından çamur banyosu yaptığı kareleri paylaştı. Gönderisini "Çamur at izi kalsın" notuyla paylaşan Kural, çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Arda Kural

Arda Kural

Birçok sosyal medya kullanıcısı "Heykel sandım", "Abi sen niye böyle yaptın", "Leonardo DiCaprio bakıma gitmiş" şeklinde yorumlar yazdı.

‘’Ben ve Babam – Vatan’’ filmi 15 Temmuz’da TRT 1’de yayınlanacak!

İLİŞKİLİ HABER

‘’Ben ve Babam – Vatan’’ filmi 15 Temmuz’da TRT 1’de yayınlanacak!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0