"Dünya Güzellerim" setinde Bülent Ersoy krizi: Yönetmeni dövmek için 6,5 saat bekledi!

"Dünya Güzellerim Tatilde" programıyla ekranlara dönüş yapan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in bulunduğu sette olay çıktı. Tekne çekimleri sırasında denize düşen Bülent Ersoy, o anların kayıt altına alınmadığını öğrenince yönetmeni dövmek için 6,5 saat boyunca bekledi.

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı "Dünya Güzellerim" adlı eğlence programı, Seray Sever'in katılımıyla yeniden ekranlara döndü. "Dünya Güzellerim Tatilde" adlı yeni formatıyla yeniden izleyicisi ile buluşan programın ilk bölümü yayınlandı.

Dünya Güzellerim Tatilde

Dünya Güzellerim Tatilde

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman üçlüsü geri dönüyor! Ünlü isme teklif gittiİLİŞKİLİ HABERBülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman üçlüsü geri dönüyor! Ünlü isme teklif gitti

SETTE "BÜLENT ERSOY" KRİZİ ÇIKTI!

Keyifli sahnelerin yer aldığı programın setinde Bülent Ersoy krizi yaşandı. İddialara göre, ilk bölümde sahnelerin eksik olduğunu öğrenen Ersoy, sette olay çıkardı.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

"BEN BU YÖNETMENİ DÖVECEĞİM"

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; tekne çekimleri sırasında denize düşen Bülent Ersoy, o sahnenin kayda alınmadığını fark edince yönetmene sinirlendi. Bölümü izledikten sonra sahnenin olmadığını fark eden Ersoy sinirlenerek "Bu yönetmeni döveceğim, bırakın beni tutmayın" dedi.

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim

YÖNETMENİ DÖVMEK İÇİN 6,5 SAAT BEKLEDİ!

Bülent Ersoy'un sinirlendiğini öğrenen yönetmenin kendisini odaya kapattığı, yemek yemek için bile dışarıya çıkmadığı iddia edilirken, Ersoy'un otelin girişindeki koltukta 6,5 saat boyunca beklediği öğrenildi. 7. saatte pes ederek yerinden kalkan Ersoy ile yönetmen arasındaki gerilim ertesi gün tatlıya bağlandı.

Bülent Ersoy yönetmen

Bülent Ersoy yönetmen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şarkıcı Bengü Van'da protesto edildi! Sahneye pet şişe yağdırıldı

Fotoğraflarını 200 liradan satıyordu! Serpil Örümcer'in son hali yürek burktu

İLİŞKİLİ HABER

Fotoğraflarını 200 liradan satıyordu! Serpil Örümcer'in son hali yürek burktu
Eşi kendisine at almıştı: Ece Seçkin eşinin doğum gününde kesenin ağzını açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Eşi kendisine at almıştı: Ece Seçkin eşinin doğum gününde kesenin ağzını açtı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

??? 1 ay önce

Kibir abideleri.

Toplam 1 beğeni

ahmet 2 ay önce

hangi kanalda veriyor