Eşi kendisine at almıştı: Ece Seçkin eşinin doğum gününde kesenin ağzını açtı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, kendisine 2 tane at hediye eden eşi Çağrı Terlemez'in doğum günü için kesenin ağzını açtı. Eşi için paraya kıyan Seçkin, eşine doğum gününde son model bir araba satın aldı.

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, bir seyahatte tanışarak birliktelik yaşamaya başladığı pilot eşi Çağrı Terlemez ile 2021 yılında görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Evliliklerini gözlerden uzakta yaşayan çift birbirlerine aldıkları hediyelerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez

Ece Seçkin paraya para demiyor! Yeni anlaşmasının ücreti dudak uçuklattıİLİŞKİLİ HABEREce Seçkin paraya para demiyor! Yeni anlaşmasının ücreti dudak uçuklattı

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI!

Geçtiğimiz aylarda Ece Seçkin'in doğum günü için eşine 2 tane at alan Terlemez'in ardından, ünlü şarkıcı da eşine aldığı hediye ile yeniden gündeme geldi. Seçkin, kendisine at hediye eden eşinin doğum günü için kesenin ağzını açtı. Ünlü şarkıcının, eşine doğum günü için 2024 model bir Mercedes araç hediye ettiği öğrenildi.

Ece Seçkin

Ece Seçkin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

29 yaşında vefat eden Barış Akarsu'nun son videosu ortaya çıktı! O görüntüler viral oldu

"Dünya Güzellerim" setinde Bülent Ersoy krizi: Yönetmeni dövmek için 6,5 saat bekledi!

İLİŞKİLİ HABER

"Dünya Güzellerim" setinde Bülent Ersoy krizi: Yönetmeni dövmek için 6,5 saat bekledi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0