Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı son haliyle dikkat çekti! Zeynep Yılmaz'ın paylaşımı...

Acun Ilıcalı ile eski eşi Zeynep Yılmaz'ın küçük kızları Yasemin Ilıcalı son haliyle gündem oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden kızı Yasemin Ilıcalı ile kareler paylaşan Zeynep Yılmaz'ın paylaşımda 17 yaşındaki kızının değişimi dikkat çekti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz, 2003 yılında hayatlarını birleştirmiş ve 2016 yılında da boşanarak yollarını ayırmışlardı. Çift 2004 yılında büyük kızları Leyla Ilıcalı'yı, 2007 yılında ise küçük kızları Yasemin Ilıcalı'yı kucaklarına alarak anne baba olmanın sevincini yaşamışlardı. Güzellikleriyle sık sık gündeme gelen Ilıcalı'nın kızlarından Yasemin Ilıcalı son haliyle gündem oldu.

 Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz kızları Yasemin Ilıcalı ile

Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz kızları Yasemin Ilıcalı ile

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ!

Kızının doğum gününde beraber çekildikleri kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Zeynep Yılmaz'ın paylaşımında kızı Yasemin Ilıcalı'nın yüzündeki değişim dikkat çekti.

zeynep Yılmaz ve Yasemin Ilıcalı

zeynep Yılmaz ve Yasemin Ilıcalı

"BU YAŞTA NEDEN SİLİKON?"

Yılmaz'ın "Benim güzel kızım. Hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden birisin. Seni o kadar çok seviyorum ki anne olduğunda anlayacaksın. İyi ki doğdun prensesim… Yüzün hep gülsün, kimse seni üzmesin hep mutlu ol Yaseminim. 7.7.7" notuyla yaptığı paylaşıma kullanıcılardan "Eski Yasemin nerde değişime erken başlamış", "Bu yaşta neden silikon?" yorumları geldi.

Yasemin Ilıcalı

Yasemin Ilıcalı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milli Takımı yalnız bırakmayan Başkan Erdoğan'ın gol sevinci işte böyle görüntülendi!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0