Justin Bieber Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattı

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 29 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü hazırlıyor. Düğün kutlamalarına 5 gün kala Mumbai’de gerçekleşen partide sahne alan Justin Bieber'in aldığı ücret dudak uçuklattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Forbes’un dünyanın en zenginleri listesinde 123.4 milyar dolarlık servetiyle 11’inci sırada yer alan Mukesh Ambani, oğlunu evlendiriyor. Mart ayında Rihanna, Bill Gates ve Mark Zuckerberg gibi ünlü isimlerin akın ettiği düğün öncesi parti büyük ses getirmişti.

Rihanna, Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattıİLİŞKİLİ HABERRihanna, Hintli Milyarderin düğün partisinde sahne aldı! Alacağı ücret dudak uçuklattı

DÜĞÜN ÖNCESİ ETKİNLİKLER BAŞLADI

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber 12-14 Temmuz'da gerçekleşecek olan yılın düğünü öncesindeki etkinlikte sahne almak için Hindistan'ın Mumbai kentine gitti. Düğün öncesinde gerçekleşen eğlencede sahne alan şarkıcı Justin Bieber damga vurdu. 

Konser öncesi Justin Bieber ile fotoğraf çeken ailenin kareleri ve konser anları sosyal medyada paylaşıldı.

​ALACAĞI DUDAK UÇUKLATTI

Etkinlik anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Bieber'ın bu özel konserden 10 milyon dolar kazandığı söyleniyor.

DÜĞÜN ÖNCESİ PARTİSİ SES GETİRDİ

Mart ayında çift, Mark Zuckerberg ve Bill Gates gibi yaklaşık 1,200 üst düzey konuğun katıldığı üç günlük bir düğün öncesi partisi düzenledi. 5,500 drone'un yer aldığı bir ışık gösterisi ve Rihanna'nın performansı geceyi aydınlattı.

DÖRT GÜNLÜK AKDENİZ TURU

Ardından, Mayıs ayının sonlarında bir hafta sonu çift, arkadaşları ve aileleri için dört günlük bir Akdeniz gezisi düzenledi.

Gezide Avrupa'nın birçok noktasına seyahat edildi ve Katy Perry, Backstreet Boys ve opera yıldızı Andrea Bocelli gibi yıldızların sahneleri yer aldı.

Siyaseti bırakan Meral Akşener’in ünlü komşusundan sosyal medyayı sallayan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Siyaseti bırakan Meral Akşener’in ünlü komşusundan sosyal medyayı sallayan paylaşım!
Tarık Mengüç'ün çok merak edilen eşi ortaya çıktı! Eşini ilk kez gören hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Tarık Mengüç'ün çok merak edilen eşi ortaya çıktı! Eşini ilk kez gören hayran kaldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

kadir 1 ay önce

aman iş bulamıyorum

MuratCan 1 ay önce

O parayla kaç insanın hayatı kurtulur, kaç insan doyar.. Bu kadar görgüsüzlük açgözlülük olmaz.