Hamsili pilavı çok konuşulan Masterchef Mehmet Akif kimdir? Rizeli Mehmet Akif kaç yaşında?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de yarışmaya gelen Rizeli yarışmacı Mehmet Akif Yazıcı em izleyenleri hem de şefleri güldürdü. Yaşanan olay sonrasında Mehmet Akif'in yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Mehmet Akif hakkında bilgiler...

MasterChef Türkiye'nin üçlü düelloları başladığı dün akşamki bölümünde, Rize'den katılan Mehmet Akif Yazıcı dikkatleri üzerine çekti. Şeflerin karşısında hünerlerini sergilemeye hazırlanan Mehmet Akif, şefin geri saymasını beklemeden yemek malzemelerini açmaya başlayınca stüdyoda kahkaha dolu anlar yaşandı. Mehmet Şef, "Niye beklemeden açıyorsun?" diye sorduğunda, yarışmacının konuşması ve tepkileri herkesi güldürdü. Hem şefler hem de izleyiciler Mehmet Akif'in eğlenceli anlarını keyifle izledi.

Hamsili pilavı çok konuşulan Masterchef Mehmet Akif kimdir

Hamsili pilavı çok konuşulan Masterchef Mehmet Akif kimdir

Hayvancılıkla uğraşan ve lise mezunu olan Mehmet Akif Yazıcı, eleme turunda yaptığı hamsili içli köfteyle üst tura çıkmayı başarmıştı. Bir sonraki düelloda ise saç tava yaparak bir üst tura geçti.

mehmet akif

mehmet akif

MEHMET AKİF KİMDİR?

Doğma büyüme Rizeli olan yarışmacı, Çayeli'nde yaşıyor. Yaşadığı yerde hayvancılıkla uğraşan Mehmet Akif, lise mezunu. Doğada vakit geçirmeyi çok sevdiğini söylerken hayvanlarını yaylada bıraktığını ve onları çok özlediğini söyleyen Akif, boş zamanlarında yemek yapmakla ilgilenmeyi çok sevdiğini ifade etti.

Merve Özbey can  güvenlik gerekçesiyle konseri iptal etti! Avukatından açıklama gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey can güvenlik gerekçesiyle konseri iptal etti! Avukatından açıklama gecikmedi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0