Duy Beni hayranlarına müjdeli haber! Beyaz perdeye taşınıyor

Yayınlandığı dönemde büyük ilgiyle takip edilen dizilerden biri olan gençlik dizisi "Duy Beni" hayranlarına sevindirecek bir haber geldi. Reyting rekorları kıran, sevilen dizi beyaz perdeye taşınıyor.

Başrollerinde Helin Kandemir, Caner Topçu, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan, Meltem Akçöl, Burak Can, Dilara Sümbül, Taha Bora Elkoca, İzzet Yüksek, Jasmine Berkiş, İbrahim Yıldız, Gökçe Güneş Doğrusöz, Sena Gençtürk, Aytaç Uşun, Ege Kökenli, Berk Hakman, Durul Bazan ve Utku Coşkun gibi genç isimlerin yer aldığı, 2022 yılının Temmuz ayında yayınlanan dizi 'Duy Beni' yayınladığı döneme damgasını vurmuştu. Farklı sınıfsal hayatlardan gelen gençlerin arasındaki iyilik ve kötülüğün savaşını anlatan dizinin beyaz perdeye aktarılması için harekete geçildiği öğrenildi.

Duy Beni dizi

Duy Beni dizi

Sosyal medyada bu sezonun en sevilen dizileri belli oldu!İLİŞKİLİ HABERSosyal medyada bu sezonun en sevilen dizileri belli oldu!

YAZ SONUNDA SETE ÇIKACAK! DİZİNİN OYUNCULARINA TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başta dijital için hazırlanan Süreç Film imzalı dizinin film versiyonu için yaz sezonunda çekimlere başlanılacak. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturacağı dizinin, film projesinin prodüksiyonunu ise Böcek Films üstlenecek. Yaz sezonunda sete çıkması planlanan film için ilk olarak dizinin oyuncularına teklif götürülecek.

Duy Beni film oluyor

Duy Beni film oluyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'a gelen sorular kahkahaya boğdu! "Polis olmamız yasak"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0