10 yıllık aşk resmen bitti! Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrılığı doğruladı!

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’a transfer olan ve adından sık sık söz ettiren Mauro İcardi magazin gündemine bomba gibi bir haberle düştü. İcardi’nin İstanbul’a gelmesiyle birlikte eşi Wanda Nara’nın kendisini takipten çıkması ünlü çiftin boşanıyor mu iddialarını güçlendirmişti. Nara, yaşananlar sonrası açıklama yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hem attığı gollerle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Wanda Nara, sosyal medya hesabından eşi Icardi'yle en özel anlarını paylaşarak adından söz ettiriyordu. Yeni sezon hazırlıkları için İstanbul’a gelen ünlü futbolcu, gelişiyle birlikte yılardır evli olduğu eşi Wanda Nara’nın kendisini takipten çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı. Yaşanan bu olay sonucunda Arjantinli gazeteci Laura Ubfal flaş bir iddia ortaya attı. Ubfal, çiftin boşacağını açıkladı.

İcardi ve Wanda Nara boşanıyor mu?

İcardi ve Wanda Nara boşanıyor mu?

İcardiİLİŞKİLİ HABERİcardi'nin eşi Wanda Nara çantaları olay oldu! 3 mühürlü kapıdan geçiyor

BU KARAR UZUN ZAMANDIR AKLINDAYDI!

Arjantinli gazeteci Laura Ubfal, Wanda Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld’in yaptığı açıklamayı paylaştı. “Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini” söyleyen Rosenfeld’in yaptığı bu açıklamaya Wanda Nara’dan yanıt geldi.

"DENEDİM AMA OLMADI"

İcardi ile Wanda Nara arasında çıkan ayrılık haberleri sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Bu iddiaları güçlendiren ilk yanıt Nara'dan geldi: "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla öyle olacak. Saygınız için teşekkürler." açıklamalarında bulunarak evliliklerinin bittiğini resmen açıkladı. 

Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0