İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Tatlıses’ten olay paylaşım! Babasından şiddet mi görüyor?

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses dün akşam İnstagram hesabının hikaye kısmından herkesi merak içinde bırakan bir paylaşım yaptı. “Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir.” diyen Dilan Çıtak’ın bu paylaşımı babasından şiddet mi görüyor iddialarını gündeme getirdi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Işıl Çıtak’ın kızı olan Dilan Çıtak Tatlıses yıllar sonra babasıyla olan bir dargın bir barışık ilişkilerini yaptığı paylaşımlarla düzelttiklerini duyurmuştu. 2022 yılında şarkıcı Levent Dörter ile dünya evine giren Çıtak'ın nikah şahitliğini de ünlü türkücü Tatlıses yapmıştı.

Araları yeniden açılan ikiliden ilk hamle Dilan Çıtak’tan geldi. İnstagram hesabından attığı hikayede "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün, ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım."  açıklamalarında bulunan Çıtak'ın isim vermeden yaptığı bu açıklamalar magazin basınına bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının ilerleyen saatlerde yaptığı paylaşımı kaldırması da dikkatlerden kaçmadı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan dikkat çeken "küslük" açıklaması!


TATLISES ÇITAK'I TAKİPTEN ÇIKTI

Tatlıses'in, Dilan Çıtak'ı bu paylaşımın ardından takipten çıkması hedef olarak gösterilen kişinin kendisi olduğunu düşündürttü. 

İDO'DAN BABASINA DESTEK PAYLAŞIMI !

Bu hamlelerden sonra bir yeni hamle de Tatlıses'ın kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo'dan geldi. Hedef gösterilen kişinin babası olduğu iddialarını güçlendiren bir paylaşım yapan İdo, babasıyla olan bir fotoğrafını "babam." notunu düşerek paylaştı.

 

ÇITAK'IN EŞİNDEN DE KENDİSİNE DESTEK PAYLAŞIMI GELDİ

2022 yılında dünya evine giren ve Çıtak'ın kendisi gibi müzisyen olan eşi Levent Dörter'den de eşine destek paylaşımı geldi. Dörter Çıtak'ın bir fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü: "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" diyerek iki yıldır evli olduğu eşine destek verdi.

Tatlıses'in kendisini takipten çıkmasının ardından, kızı Dilan da babasını takipten çıktı. 

OLAYIN MERKEZİNDE OLAN DİLAN ÇITAK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Eşiyle birlikte Bodrum'da görüntülenen Dilan Çıtak'tan 'babasından şiddet mi görüyor?' iddialarını akıllara getiren, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşıma dair ilk açıklama geldi. Çıtak, basın mensuplarının konuyla ilgili soruları üzerine, "Ya hiç böyle bir şeye gerek yok, hiç konuşacak bir durum da yok" diyerek sosyal medyada yazdıklarının aksine sessiz kalması görenleri şaşırttı.

Buket Aydın’ın yayında taktığı saatin değeri milyonluk çıktı! Buket Aydın stüdyoyu terk etti

İLİŞKİLİ HABER

Buket Aydın’ın yayında taktığı saatin değeri milyonluk çıktı! Buket Aydın stüdyoyu terk etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0