Masterchef'in sevilen yarışmacılarından Barbaros'tan müjde! Sunuculuk yapacak

Masterchef'e ilk katıldığı 2020-2021 sezonuna damga vuran, hem yemekleriyle hem de sempatik tavırlarıyla izleyicinin dikkatini çeken yarışmacılardan biri olan Barbaros Yoloğlu'ndan sevenlerine müjdeli bir haber geldi. Yakın zamanda yeni bir proje ile ekranlarda olacağını duyurdu.

Masterchef Türkiye'nin en sevilen yarışmacılarından biri olan Barbaros Yoloğlu yarışmaya ilk katıldığı 2020-2021 yıllarında hem yaptığı yemeklerle hem de sempatik tavırlarıyla izleyicinin dikkatini çekmişti. Yarıştığı dönemde finale kalarak ikinci olan Yoloğlu'nun, aynı dönemde birinci olan Serhat Doğramacı ile yakın dost olduğu da bilinen bilgiler arasında.

Barbaros Yoloğlu

Barbaros Yoloğlu

Yarışmadan önce Bodrum Bitez'de aşçılık yapan yarışmacı, yarışmadan sonra Bodrum'da çalıştığı yerden ayrılarak kendi işini kurdu. Hem yaptığı işler hem de özel hayatı sevenlerinin ilgi odağı olan Barbaros, 2023 yılında Şule İdil Aydın ile Samsun'da nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl Masterchef Türkiye'nin All Star sezonuna da katılan sevilen isimden sevenlerine müjdeli bir geldi.

REKABETİN BOL OLDUĞU BİR YEMEK PROGRAMI SUNACAK!

Barbaros Yoloğlu

Barbaros Yoloğlu

Masterchef'in ünlü yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, dün akşam İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yemek yarışması sunmaya hazırlandığını takipçilerine duyurdu. Detayları henüz açıklanmayan programın ismimin Yoloğlu'nun elinde tuttuğu karttan "Lezzet Kapışması" olduğu biliniyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu o mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı! "Hayatta başıma gelen en güzel şeysin"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0