Zeytin Ağacı dizisinin galasına katılmamıştı! Murat Boz'un sebebi meğer buymuş

İlk sezonuyla adeta beğeni yağmuruna tutulan Zeytin Ağacı dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2. sezonuyla yoğun ilgi görmüştü. İkinci sezonunun tanıtımı için hazırlanan galaya Murat Boz'un katılmaması dizi setinde yaşandığı ortaya atılan bazı iddialara neden oldu. Ünlü şarkıcının galaya katılmama nedeni ise kısa süre içerisinde büyük ses getirdi.

Sesi ve sahne performanslarının yanı sıra son zamanlarda oyunculuğuyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Murat Boz, dijital platformlarda yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde yer almıştı. Toprak karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü şarkıcı, dizinin 2. sezon galasına katılamamasıyla dikkatleri üzerine topladı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada merak konusu haline gelen Murat Boz'un galaya neden katılmadığı belli oldu.

Zeytin Ağacı dizisi

Zeytin Ağacı dizisi

TUBA BÜYÜKÜSTÜN AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

Dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Tuba Büyüküstün, galada Murat Boz'un katılmamasına yönelik yöneltilen sorulara "Murat’ın şu anda konseri var, Serkan’ın (Altunorak) da Amerika’da olması gerekiyordu." ifadeleriyle cevap vermişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ekibe verilen bilginin doğru olmadığı ve Murat Boz’un dün akşam konserinin olmadığı, Çeşme'de bir mekana gittiği ortaya çıktı. 

Murat Boz

Murat Boz

Zeytin Ağacı dizisinde olan bazı sahnelerinin atılmasına içerleyen ünlü şarkıcının bu nedenle dizinin tanıtım çalışmalarına katılmadığı öğrenildi. 

Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı
Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile bohça alışverişine çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile bohça alışverişine çıktı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0