Volkan Demirel'e yeni müjde geliyor! Eşi Zeynep Demirel resmen duyurdu

Eski Milli formalı kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in hamile olduğuna dair haberler basında yer almıştı. 2 çocuk sahibi Demirel çiftine 3. bebek mi geliyor? Zeynep Sever Demirel, söylentiler hakkındaki sessizliğini bozdu ve hamile olduğunu açıkladı.

Yakın zaman önce babasını toprağa veren Volkan Demirel, büyük bir üzüntü yaşamıştı. 2010 yılında dünya evine giren Zeynep Sever Demirel ve ünlü futbolcu, 14 yıllık evliliklerini 2 kız çocuğu ile taçlandırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Zeynep Demirel 35. yaş günün kutladı. Demirel'in paylaşımlarındaki ayrıntı gözlerden kaçmamış ve 'Zeynep Demirel hamile mi?' sorusunu akıllara getirmişti.

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel

VOLKAN DEMİREL'E 3. KEZ BABA OLUYOR

Geçtiğimiz aylarda Demirel çiftinin boşanacağına dair iddialar ortaya atılmış ancak sonrasında yalanlanmıştı. Boşanma haberlerini yalanlayan Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti.

Zeynep Sever Demirel

Zeynep Sever Demirel

Zeynep Demirel, 35. yaş günün eşi ve çocuklarıyla birlikte kutladı. Sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan Demirel'in göbeğinin belirginleşmesi, hamile olduğu iddialarını beraberinde getirmişti. Ancak konuya ilişkin ünlü çift tarafından bir açıklama yapılmamıştı.

Zeynep Sever Demirel

Zeynep Sever Demirel

Öte yandan Volkan Demirel, eşinin paylaşımının altına "İyi ki doğdun Zeynom. Seni çok seviyorum" notunu yazarak doğum günün kutlamıştı.

ZEYNEP DEMİREL MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Sosyal medya hesabından iyice belirginleşen karnını paylaşan Zeynep Sever Demirel, "Fırında bir şeyler pişiyor" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Marmariste'ki arazisi son çıkan yangında küle döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un Marmariste'ki arazisi son çıkan yangında küle döndü!
Somer Sivrioğlu'ndan uzaklaştırma talebi! O sözleri affetmedi

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'ndan uzaklaştırma talebi! O sözleri affetmedi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0