Hakan Hatipoğlu'ndan dikkat çeken itiraf! Eşi Gizem Hatipoğlu'nun bu huyunu ilk kez anlattı

Geçtiğimiz ay Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik çıkışında görüntülendi. Şimdilerde taşınma telaşında olduklarını dile getiren ünlü isim, eşi Gizem Hatipoğlu'nun eşyalarıyla rekor kırdığını söyledi.

Survivor'da birçok kez yarışarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan 44 yaşındaki sutopu oyuncusu ve sunucu Hakan Hatipoğlu, bu kez geçtiğimiz günlerde yaptığı samimi bir itiraf ile gündeme geldi. Açıklamaları esnasında 2011 yılında evlendiği eşine ilişkin konuşan Hakan Hatipoğlu, şimdilerde taşınma telaşlarının olduğunu aktardı.

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu

"REKOR OLABİLİR"

Basın mensuplarının sorusu üzerine eşinin kıyafet rekorundan bahseden Hakan Hatipoğlu, 165 koli saydığını belirterek "20’si çocuğundur. 10 tanesi benimdir. Etti 30. Herhalde 135 kolilik kıyafet ve malzemesi var Gizem’in. İnanılmaz bir şey. Rekor bile olabilir yani." ifadelerini kullandı. 

Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu

"135 KOLİ KIYAFET!"

Sözlerine "Bir de herhalde bir 10 – 15 koliyi de verdi poşetle. Ona rağmen. 135 koliyle Gizem Hatipoğlu rekor kırdı." şeklinde devam eden Hakan Hatipoğlu, kısa süre içerisinde hızla yayılan açıklamaları üzerine sosyal medyada gündem oldu.  

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0