Efsane pop grubu İzel- Çelik- Ercan yıllar sonra tekrar dağılmıştı! 30 yıl sonra açıklama

30 yıl sonra bir araya gelen İzel, Çelik ve Ercan, üç ay önce aldıkları bir kararla tekrardan dağılmıştı. Konuyla ilgili konuşan Çelik; "Bir kırgınlık söz konusu değil. Artık genç yaşlarımızı geride bıraktık" diyerek iddialara son noktayı koydu.

Çelik, Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 58 yaşındaki şarkıcı, tatil planlarından bahsedip; "Tatilimi Çanakkale tarafında yapıyorum. Denizi de güzel, havası da... Aşağılarla hiç ilgilenmiyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKES KENDİ YOLUNA GİTTİ"

İzel - Çelik - Ercan grubu 1992'de ilk ayrılıkların yaşamış ve 30 yıl aradan sonra 2023'te tekrar bir araya gelmiş, dinleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Fakat grup üç ay önce aldıkları bir kararla yeniden dağılmıştı.

Konuyla ilgili yöneltilen sorulara da yanı veren Çelik; "Yapımcımızın konser anlaşmaları son bulunca grup da tekrardan dağılarak herkes kendi yoluna gitti. Bir kırgınlık söz konusu değil. Artık genç yaşlarımızı geride bıraktık. Bu saatten sonra öyle birbirimize kırgın olup, küs olacak değiliz" dedi.

"HERKES KENDİ YOLUNA GİTTİ"

"ERCAN BENİ ÇAĞIRMADI"

Ayrıca eski grup arkadaşı Ercan'a sitem eden Çelik; "Ercan'a da buradan sitemlerimi dile getireyim. Program yapıyor, herkesi çağırıyor bir beni çağırmadı. Vardır Ercan'ın düşündüğü bir şey... İletin lütfen kendisine" diyerek gülümsedi.

Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile bohça alışverişine çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi müstakbel eşi Gamze Türkmen ile bohça alışverişine çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0