Selena'nın Ekrem Amcası'ydı! Hakan Altıner'in son hali görenleri şaşırttı!

Yıllar geçse de eskimeyen bazı popüler dizilerdeki oyuncuların şimdiki halleri zaman zaman gündem oluyor. Şimdilerde Selena dizisinde Ekrem karakterini canlandıran oyuncu Hakan Altıner'in son hali izleyenler tarafından merak konusu oldu. Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu, yıllara meydan okuyan görüntüsü ile görenleri kendisine hayran bıraktı. İşte Selena'nın Ekrem Amcası Hakan Altıner'in son hali...

2006'nın Eylül aylarından itibaren bölümleri yayınlanmaya başlayan başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş'un paylaştığı ve yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen Selena dizisi hala gündemdeki yerini koruyor. Bir zamanlara damga vuran efsane dizi kuşaklar boyunca izlenmeye devam ediyor. Böylesine büyük kitlelere hitap eden dizinin oyuncuları da hem eski hem de yeni izleyiciler tarafından doğal olarak sıklıkla merak ediliyor.

Dizide Selin, Leyla ve Nazlı'nın tek akrabası olan ve bir o kadar çok sevdikleri amcaları Ekrem de şüphesiz dizinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Selena'nın Ekrem Amcası Hakan Altıner efsane dizi bittikten sonra yine yayınlandıkları döneme damga vuran Hayat Bilgisi, İstanbullu Gelin gibi dizilerde de rol almıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olan Altıner'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

YILLARA MEYDAN OKUDU!

Hakan Altıner yaptığı paylaşımlarla yıllara meydan okuyor dedirtti. İşte görenlerin şaşırdığı, adından söz ettiren birçok projede yer alan Hakan Altıner'in son halleri...

Selena

Selena

Selena’nın Müstesna teyzesiydi! Parla Şenol son haliyle görenleri şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Selena’nın Müstesna teyzesiydi! Parla Şenol son haliyle görenleri şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0